70 dni potovanja v neznano


Še zadnje odločitve…
20.04.2009, 22:26
Zapisano pod: nekategorizirano
Tagi: , , ,

… dobila sva se s Tonijem. Prijatelji ga kličejo Zvone. Na ti. Prav gotovo vam je znan. In izdal nama je nekaj skrivnosti, za katere sva dobro vedela, da so tam nekje, a jih brez nekakšnega njegovega “blagoslova” nisva upala iskati, kaj šele najti.

Sva Tadeja in Mic. O tem kaj sva trenutno en drugemu na tem mestu ni pametno razpravljati, bova pa vsekakor odgovor na to vprašanje tudi sama sebi podala po vrnitvi iz potovanja. Pa saj, zato si tu …

1. junija 2009 se odpravljava na najino daleč najdaljše skupno potovanje. Pravzaprav prvo pravo potovanje. Odločila sva kar na vsem lepem, po spletu zanimivih okoliščin. Tadeja je bila protagonist, jaz sem se pridružil sredi misli in jih poskušal nadaljevati in zapeljati v skupno smer. Mislim, da nama je uspelo več kot super.

Začneva v Grazu, in nato dalje v London, Dubaj, Jakarto, Bali, Yogjakarto, Jayapuro, Wameno, Dekai nato se po isti poti vrneva do Jakarte in jo kreneva še v Singapur. Odpravljava se torej v Indonezijo pri čemer je tisto glavno, tista višnja na vrhu smetane ravno ta neodkrita Irian Jaya. Da bi pametoval o tem kako je tam lepo in super in kaj vse vidiš je totalni nesmisel, saj ravno za to, da bova to lahko napisala, potujeva tja.

Danes je padla tiha odločitev, da greva tudi tja, kamor stopi le redko kdo. V tisto pravo džunglo, med tistra prava iskrena plemena. Ja, kanibalizem še menda ni povsem izumrl, a menda jim pošteno smrdimo :)

lp, m

  • Share/Bookmark4 komentarjev
Komentiraj

IIIIII….Indonezija….I love Indonezija :)
Ja, superca…bom po moje kr redni bralec bloga…
Ooooo…fak…kr neki zelena postaja moja koža…kaj bi zdej to blo? :)
Itak da sem fauš…fajn se mejta

avtor: Neža 22.04.2009 @ 08:44

nežika :)
si že bla dol?
plidna biiiit ;)

avtor: irianjaya 22.04.2009 @ 12:50

ja…že bla…sam je e toooolk časa minilo :(
samo midva nisva šla v take divjine (džunglo grema letos raziskovat na Havaje)….bolj klasična Indonezija je bla pri nama.
kr mamljivo diši tale džungla in plemena…bi blo enkrat še to varianto treba vžgat…sam kaj ko je svet tak velik in mi bi radi čimveč vidli.
Uižvaj(ta) v pripravah…ker to je tudi sladko…

avtor: Neža 23.04.2009 @ 14:19

srečno pot in vrnitev

avtor: Slavica 31.05.2009 @ 09:37Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !