70 dni potovanja v neznano


Dodatnih 3200 km – Malezija
28.04.2009, 19:14
Zapisano pod: nekategorizirano

Tale Bangkok street v BTC-ju očitno vpliva zelo pozitivno na Tadejkino planiranje in protagonizem. Glede na dejstvo, da morava zadnje 14 dni oditi iz Indonezije, saj nama poteče viza, sma se danes na Tadejin predlog odločila, da obiščeva še … Malezijo.

Zakaj pa ne. Saj to je pa samo dodatnih 3200 km, katerih del bova opravila z letalom iz Jakarte (Indonezija) v Penang (Malezija), od tam pa dalje “peš” 1800 km mimo Kuala Lumpurja do Singapurja. Tam se bova vkrcala na trajekt (menda vozijo precej pogosto) in se po 4-5 urah znašla na najbolj zahodnem otoku Indonezije – Sumatri. Od tu bova z vlakom počasi potovala proti Jakarti in od tam … upam, da kamorkoli, samo domov ne!

  • Share/Bookmark2 komentarjev
Komentiraj

Domov! Na poroko! :D

avtor: Tina 29.04.2009 @ 17:18

mata zegn, da sta mogla zamaknat, da se vama je usral, da se ravn takrat vrnem, ker če me neb blo, ko bi se vidva ženla, bi potencialnega nečaka najprej nauču klet po bosansko :)

avtor: irianjaya 29.04.2009 @ 19:22Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !