70 dni potovanja v neznano


Oprema je na kupu …
12.05.2009, 15:23
Zapisano pod: nekategorizirano

Evo, pa nama je uspelo. Ha, Tedi? Spet sva zajadrala v “ono-vojaško-trgovino” spodaj v hali A v BTC-ju. Tam naju je že čakal pripravljen šotor (2,3 kg, za dve osebi, 55 € – ful poceni proti ostalim ponudnikom), zraven pa sva nakupila še en 88 L nahrbtnik, dve ultra majhni spalni vreči, milijon repelentov, impregnatorjev, neke zadeve proti pikom, nožek in torbice za denar in dokumente (hvala Gašper).

In spet se nama je smejalo. Vedno, ko narediva kakšen večji korak naprej, se nama zdi kot da sva že tam. Aja, BTW, zdej bova verjetno namesto v Malezijo šla po vizo v Novo Gvinejo. :) In sicer za to, ker želiva imeti čim več časa še za pohajanje po Irian Jayi. Tadejka je namreč našla en super otok za šnorklat in potapljat se z delfini. In kdo bi lahko temu rekel ne :)

  • Share/BookmarkBrez komentarjev
KomentirajKomentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !