70 dni potovanja v neznano


…pol se je pa zašvicu ful
19.05.2009, 13:22
Zapisano pod: nekategorizirano

..ko je videl brivnik v mojih rokah! pa naj mu je bilo teh nekaj minut britja še tako vroče, bo pa zato vsaj ob ekvatorju malo lažje zadihal. Priznam, bil je moj poskusni zajček in prav luškan je brez las. Njegov pogled je povedal vse.. ni ravno zaupal mojim frizerskim sposobnostim. Ampak ko je videl kako sem se navdušeno spravila nad njegove lase, mi je mogel pustiti toliko veselja, da sem delo lahko dokončala.

še 13 dni.. vizo sva dobila (zakaj nama že niso odobrili 70 dni? =) ), za zdravila je poskrbljeno ( hvala hvala hvala mami) in..to je to.. zdej pa še mal dinarčkov zaslužit pa fajn se met! kdaj bo že poslovilni žur??? =)

užiwaite v sončku*** tadeja

  • Share/Bookmark4 komentarjev
Komentiraj

hehehe :) res je. sem si vmes že skor premislil :) apak je pa prav fino, sploh ko pomislim, da dol, ko bo res vroče, ne bom trpel in da bom lahko glavo pomolil v vsak ajmer mrzle vode :)

avtor: irianjaya 19.05.2009 @ 13:50

..http://darila.enakupi.com/large_image.php?productid=18737 obleči to majco!

avtor: NinČa 19.05.2009 @ 23:16


hhehe :)

avtor: irianjaya 20.05.2009 @ 10:18Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !