70 dni potovanja v neznano


Viseči mostovi v Irian Jayi a.k.a. Moja nočna mora :)
23.05.2009, 14:59
Zapisano pod: nekategorizirano

Tisti, ki me poznate vsaj malce bolj dobro, zagotovo poznate mojo fobijo pred višino ti. akrofobijo. OK, prav gotovo ne trpim za najhujšo obliko te bolezni, je pa res, da mi ob soočenju z višino odpove kar nekaj vital funckij organizma. Denimo, začnem se trest, dobim mehke noge in zdaj ko razmišljam se mi zdi, da vpliva tudi na moj sluh, saj sem po navadi takrat povsem gluh za okolico.

Anyways. Notranjost Irian Jaye (okolica mesta Wamena) je med avanturisti zelo dobro poznana po svojih visečih mostovih, ki so na vsakemu trekkingu neizogiben posladek pri odkrivanju lepot narave. V teh dneh, ko je do odhoda še res zelo malo dni, si kar ne mjorem pomagati, da ne bi razmišljal že o povsem konkretnih stvareh. In tako mi je moje male možgane preletela tudi misel na moje kaskaderske podvige na teh mostovih.

Kot sem že omenil, imam še vedno sorazmerno blažjo obliko te fobije, zato se teh podvigov nenormalno veselim, a hkrati jih jemljem zelo resno. Vem, da bom zagotovo kdaj obstal sredi mosta in ne bom upal ne naprej ne nazaj. Zdi pa se mi, da bo vseeno zmogel in iz torbe vzel fotoaparat in za arhiv mojega kaskaderskega podviga posnel kakšno fotko, morda, če bom zmogel, tudi filmček :) to bo še smeha :)

  • Share/BookmarkBrez komentarjev
KomentirajKomentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !