70 dni potovanja v neznano


Predpotovalni moralni maček
24.05.2009, 23:15
Zapisano pod: nekategorizirano

Jutri bo za naju zadnji ponedeljek v Sloveniji. Več kot očitno gre sedaj zares. Moj poslovilni žur je uspel in res se iskreno hvaležen vsem, ki ste prišli. Mi veliko pomeni. Fotke objavim, takoj ko mi jih pošlje Ninča. :)

In ko je minil poslovilni, ko pomislim, da jutri začnema zadnji teden doma in ko sem danes cel dan na youtubu gledal filmčke o Irianu, sem se vse pogosteje in pogosteje spraševal: “Je res OK, da grem?” Razlogov za to je bilo veliko … veliko več, kot bi si morda kdo mislil. Zame bo čas obstal, vse tisto, kar pa puščam za sabo, bo breme nekoga drugega. Je to OK?

In še finančni vidik. Ocenjujeva, da naju bo potovanje prišlo okoli 2500 eur na osebo. Veliko sem se pogovarjal s kolegi o tem in mnenja so različna. Je vredno dati toliko za potovajne, ki mine in ga je (vsaj dejansko) konec, ali je pečat, ki ga pusti v tebi vreden vsakega centa?

Še 7 dni …

  • Share/Bookmark1 komentar
Komentiraj

je vredno vsakega centa!!! definitivno, sploh ne dvomit v to!!!

avtor: mirjam 25.05.2009 @ 15:37Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !