70 dni potovanja v neznano


Naša mala lekarna (in ostalo)
29.05.2009, 19:17
Zapisano pod: nekategorizirano

Verjetno bi lahko rekla, da je bil danes dan za zdravje. Skoraj vse kar sva počela danes je bilo namenjeno temu, da bo najina pot kar se da najbolj udobna, varna in brez težav. Najprej sva opravila z opremo. Šotor sva najprej prešpricala z repelenti proti mrčesu, komarjem in ostalim nepridipravom, nato pa sva nahrbtnik, zunanjo stran šotora in trekking čevlje impregnirala z zadevo, ki bo skrbela za to, da nama zadeve ne bodo premočile.

To je bil prvi del. Druga naloga je bila Operacija: Zdravila. Sklenila sva, da bova s seboj nesla kar dosti zdravil, saj ne bi želela, da nama potovanje uniči kakšna bedna bolezen, zastrupitev ali kaj podobnega. Tega je res precej. In potem ko sva eure zamenjala v dolarje ter se zavarovala na Corisu, je nastala tale fotka.

… in kako sva prišla do tega vsega? Tadeja je goljufala in oropala prašiča :)

… še tri dni!

  • Share/Bookmark3 komentarjev
Komentiraj

Ha ha, spet si bila ujeta med dejanjem =). Sem se že naselila v tvojo denarnico. Bom vsak dan mislila nate =).

avtor: Urška 29.05.2009 @ 19:31

jaaaaa moja urska ko mi vse zrihta!!! =) hvala se enkrat za letanje po trgovinah pa etuij in papuče. zlata siii!!! =)

avtor: Anonimnež 30.05.2009 @ 20:59

Ni kaj hvalit… Samo, da ti bo vse dobro služilo =). Komaj čakam, da se ju3 vidimo… Čeprav bo to pomenilo celo večnost brez tebe.

S Saro bova pa do takrat začrtali otvoritev “naše” nove sezone jeseni =).

avtor: Urška 31.05.2009 @ 20:28Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !