70 dni potovanja v neznano


Roki, bratec vse najlepse za rojstni dan! Rada te mava!! =) buha buha iz vulkana!
13.06.2009, 07:50
Zapisano pod: nekategorizirano

haha.. se mi vedno nasmeji, ko se spomnim na Bena. Ste ga obtozli..jap mogoc se je sam zaradi tega druzu z nama..z vsemi se je, sam naju je mel se posebno rad =) ne, sej glede na to, da ze kako leto potuje naokoli na racun drugih, vrjamem, da je bil tale fotoaparat sam se delcek srece vec, da sva ga takrat dlih pozabila pri njemu..no pa nic zato..on uziva dalje, upava pa, da bo tok fejst, da nama bo vsaj kako lepo fotko poslal, glede na to da naju je tisti dan ves cas slikal  ..no ne bo, ker sva pravkar vidla, da je vse sledi zbrisal za sabo.. =)

Obljubljena fotka lastnika hostla v Yogyi

noh kakorkoli ze..v Pangandaranu sva se nauzila opic, legvanov, skorpijonov, ogromnih metuljev, jezevcev in pa predvsem ogromno komarjev..vsak okoli 300 pikov =) ..pa sva v tisti vrocini pomislila, pa kaj ko bi se sla se malo shladiti v gore.. in ze sva bila na vlaku proti Yogjakarti. Sobico nama je oddal pijancek..joj kako se je majal, da nisva vedela ce bo prezivel tisti dan.. ampak sva danes spet tukaj in se zivi. Je pa bila lustkana dvoposteljna sobica za manj kot 2,5 evra. Mestece na prvi pogled zelo lustkano, cisto evropejsko.. mah ja, nakupovalnih centrov in mcdonaldsov imava ze v Sloveniji dosti. Greva raje v Kaliurang. Isceva sobico, jah kmalu ugotoviva, da ne poznajo tusev.. bova ze prezivela. Prijazen gospod, zvezda tiste vasice, naju je povabil, da sva bila zraven na predavanjih, ki jih je imel za tamkajsnje studente..jap niti besede nisva razumela ampak je za naju naredil se del predavanja v anglescini. Mi2 lacna, se izmuzneva iz predavanja, pa ze pridfe za nama in naju povabi, da v odmoru povecerjama z njimi. Zastonj. ..je tako prijazen ali ze izgledava tako obupno?  in bilo je jutro in bil je..jah 3h zjutraj, ko sva vstala in odsla na treking proti najbolj delujocemu vulkanu na svetu, Merapi.

3621575642_fba25cb10c.jpg?v=0

Wiii je bilo zabavno. 5 ur smo hodili med pravo malo lekarno zeliscnih dreves in grmovja.

3620767721_7f993807ae.jpg?v=0

Jedli smo deblo cimeta in vodic nama je odrezal par kosov quineu- delcek debla skuhas v vreli vodi, ohlajeno spijes in STOP MALARIJA.

3620774311_cbae7c1a3c.jpg?v=0

Kako prav nama bo se prisla v Papui =)

  • Share/Bookmark5 komentarjev
Komentiraj

Deblo cimeta in čudežni napitek “antimalarija”, zakon! Predlagam, da posnameta en del Ultimate survival, ga pošljeta Discovery-ju in zaslužita za naslednje potovanje! :D

avtor: Špela 13.06.2009 @ 15:40

HAAAA?? Več sto komarjih pikov na enem mestu? Joj =). Mene je pa včeraj med laufanjem eden tisti tigrasti napadel. Tako, da vesta, da nista edina.

Delujoči vulkan?? Vauuu, to mora bit kot v risanki?!

In zdaj? Čakam na novo destinacijo =).

Srečno na poti.

avtor: Urška 14.06.2009 @ 10:11

Hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaala za lepe zelje. Mi smo meli pa prav po balkansko 4 dnevno praznovanje, tk da dans se ze cel popoldan rehabilitiram. V torek pa v Spanijo k Aljazu :)

Vajne zgodbice se vedno nore. Ena bolj kot druga!! Se kr cakam na povabilo na poroko. Prav pasalo bi se vama pridruzit :) :):)

RvM,

Rok

avtor: Rok 14.06.2009 @ 22:32

jah ….sem ti rekla tedy da boš lubje jedla;)kr obnemela sem ,čist not padeš!!!ampak fotiča vama nebi ukradli, če bi bil v bližini mica!tvojga naj kr on čuva:Pdrugače bomo mi brez vajinih slikic!!!

avtor: sara 15.06.2009 @ 13:00

[...] svojim 70-dnevnim potovanjem po Indoneziji obiskala tudi midva. (Originalni zapis si lahko ogledate tukaj.) Bila sva na poti iz Pangandarana na vzhod otoka Java, kjer naju je čakal let na Papuo. Pa sva si [...]

avtor: Dobro leto po najinem obisku vulkana Merapi … « Povsod je lepo 1.11.2010 @ 01:17Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !