70 dni potovanja v neznano


kaj delata tukaj? zakaj ne greta na Bali..
16.06.2009, 12:45
Zapisano pod: nekategorizirano

evo evo..nasla nasla.. Bogu za hrbtom, ampak ga majo =)

noro! 8 ur voznje iz Yogyakarte proti Surabayi, 12 ur brez hrane, 2 dni brez tusa. In spet smo svicali kot norci. Bi mogli priti prej pa se je vlak kar naprej ustavljal in cakal..cakal..pojma nimava kaj. No mi2 sva rekla, da se ne bova kuhala na sedezih in sva lepo skocila na konec vagona, odprla vrata vlaka, se vsedla na tla in igrala orglice..kaj pak

Pa sva rekla plan gor ali dol. Mi2 potujeva kakor veter zapiha. In tako sva si zjutraj na poti iz Surabaye na spodnji del Jave spremislila..jap potem pa gremo na Maduro. In ze sva zaustavila becak, da naju je zapeljal do trajekta. wiii spet sva super star.

3631563313_fe00c4bd17.jpg?v=0

Se je mic ze veckrat vprasal, zakaj se je toliko let matral z bendom …pridi sem, in bos zvezda.. noh vcasih se ubistvu ze res vprasava, ce morda ne zgledava kot kaksna vesolca, da tako vsi bulijo v naju. Isceva na otoku gostilno ali vsaj kaj podobnega njej, mic pa vsakemu, ki naju zaustavi in se hoce slikati z nama pove, da ze 20 ur ni jedel in da bo res kmalu umrl =) Otok luskan, sobica vredu.. no tusem sva ze v Kaliurangu rekla adijo.. prvi trenutek sva se imela pomisleke, danes pa prisegava na umivanje s skafom vode. Plasticen ajmercek in pipa, pa se gremo polivat. Zakon!!! =)

3631563323_143f1e5914.jpg?v=0

p.s.: sporocilo za micovo mamico: mic ze dela seznam, kaj bo jedel ko pride domov..ubistvu zadnja dva dni samo se o tem govori =) hehe..malo heca. Uglavnem Vasi sendvici na poti iz letalisca, doma pa nujno snicel in krompir pa seveda veliko solate! +)

  • Share/Bookmark1 komentar
Komentiraj

Glede na datum, ko se vrneta, ni skrbi, da se ne bi dobro jedlo. Se obeta požrtija 15ga.

avtor: Izi 16.06.2009 @ 14:39Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !