70 dni potovanja v neznano


Rada imava najin avtek
1.08.2009, 12:24
Zapisano pod: nekategorizirano

najino popotovanje s super avtekom je vsak dan lepse, bolj pestro in predvsem zanimivo. avto z zlomljenim pasom, pokvarjeno rocno, bremzami, ki prijemajo rahlo in zelo pocasi, ter gasom, ki prime takrat, ko se pac njemu zazdi, da bi bilo najbolje… dolgcas nama definitivno ni.

Suzuki Katana (Turbo). Popolna stabilno, sistem proti zdrsavanju, 42 air bagov, meglenke, MP3 ...

Suzuki Katana (Turbo). Popolna stabilnost, sistem proti zdrsavanju, 42 air bagov, meglenke, MP3 ...

ze po nekaj urah voznje sva ugotovila, da je bali precej majhen..ubistvu ZELO majhen. dve urci voznje, pa si na drugi strani otoka. ampak mi2 si znava to pot vseeno narediti dolgo..pac lutava. veva, da vedno najlepse stvari vidis ravno takrat ko se vozis po nenznanem.

Ubud je bil zanimiv. tradicionalni ples je bil cudovit, se prej pa sva bila v monkey forestu. z imenom res niso zgresili. opice so bile povsod.

Nenormalno natancno, Mimika, prsti, drza ... impresionirana.

Nenormalno natancno, Mimika, prsti, drza ... impresionirana.

Bojni posvet. "Naj ju pojemo, samo pogrizemo ali samo poberemo vse usi?"

Bojni posvet. "Naj ju pojemo, samo pogrizemo ali samo poberemo vse usi?"

iz Ubuda sva se pognala k slonom. srckani, kot znajo biti le oni. malo smo se stiskali, lupckali, hranili, na koncu pa sva si lahko pogledala kratek slonji show. super. in sva sla naprej.. vozila sva se mimo cudovitih rizevih teras. sva se odlocila, da si jih podrobneje pogledava, ko prideva malo bolj v divjino..divjino? kako, ko pa sva bila naslednji trenutek ze na cistem S balija. jap, res je majhen. za dobrodoslico na to stran otoka, pa so naju se ustavili policaji in nama grozili, da nama bodo vzeli avto za en teden in nama napisali kazen, ker nimava pravega vozniskega dovoljenja..mah ja.. samo podkupit jih je bilo treba. denar v zlozen list, on ga je na skrivaj skril v zep in ze smo bili najbols pr”jatli.

)

Umazane nogice. Vedno taksna v posteljo. Zabavno :)

pripeljala sva se do jezera, ob njem pa ogromen vulkan. cudovit pogled iz najinega novega domeka pa se dober zajtrk za samo 3,5eura na noc. dan sva izkoristila za sprehajanje ob jezeru in polji, ki so jih domacini pridno obdelovali in prisla sva do najine nove najljubse Balijske igre..petelinji boj

Iskren objemcek

Iskren objemcek

danes pa naprej..spet nama je bilo tezko oditi od tam..ne vem ali zaradi vse te lepote narave, petelinjega boja ali zato, ker avto nikakor ni hotel peljati. malo sva mu dala casa in pocasi se je le predal najinim povelji. za boljsi obcutek sva si kupila oltarcek in ga namestila na “armaturko”, da naju bo bogec vsaj malo cuval. se paketek riza sva mu darovala in ga ves cas odisavljala z diseco palcko.

Jezerci v kotanji. Vulkan v ozadju, riz spredaj ...

Jezerci v kotanji. Vulkan v ozadju, riz spredaj ...

prisla sva do Lovine in se nastanila v najlepsem bungalovcku, ki je sezidan v stilu hinduisticnega templja in stoji direktno na plazi. cudovito je. greva zdaj hitro na najino teraso, da ne zamudiva pogleda na soncek, ki bo tonil v morje.

...

...

… noooooot!

  • Share/Bookmark2 komentarjev
Komentiraj

VI2 dober da tedi tebe ni slonček objel ampak si v varnem objemu tvojga

avtor: Slavica 3.08.2009 @ 11:27

v2 vem da si bosta vzela veliko časa za dober tuš ači bano v sloveniji da si spereta to umazanijo z nogic

avtor: Slavica 13.08.2009 @ 21:15Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !