70 dni potovanja v neznano


Cez hribe in doline, v spremstvu morja in neskoncnih razdalj rizevih polj
5.08.2009, 09:57
Zapisano pod: nekategorizirano

sesti dan road tripa je za nama.. po tem, ko sva se vsak dan vozila od 8-12ur (in potem naj se kdo rece, da je Bali majhen =0), ne glede na jutranjo izbiro razdalje, sva vsak vecer po temi iskala najino prenocisce in seveda nekaj za pod zob.

cudovito je, uzivava. se vedno lutava.. vcasih le nekaj minut, drugic traja voznja tudi vec kot celo uro, preden pritecejo domacini pred najin avto in nama mahajo, da se tam cesta konca. jah pa se obrneva in probava sreco se po kaksni drugi potki. zabavno je. vedno prav na taksnih poteh vidiva najlepse stvari, rizeva pojla, smesne krave in skrbaste domacine. in to je to.. obmocje brez belih glav (beri turistov..jah zadnje case jih malo slabse prebavljava =0).. malo heca

Ko zalutas na polno, ko ni vec poti naprej, se vedno odprejo najlepsi pogledi ...

Ko zalutas na polno, ko ni vec poti naprej, se vedno odprejo najlepsi pogledi ...

tudi jagode sva si privoscila.. malo sva morala barantati, preden smo se vsi zadovlnjo pognali na njivo, jih za 3kg nabrali, potem pa sva do vecera vse veselo pamljaskala. no..ubistvo sem jih brez slabe vesti kar nekaj zmetala opicam, ki so naju veckrat na poti spremljale ob cesti in cakale, da kaksna dobrota prileti iz avta.

zdaj pa sva si vzela dan pocitka ob morju. spet sva dobila cudovit bungalovcek cisto ob morju, zato bi bilo skoda, da ga nebi vsaj malo izkoristila =)

  • Share/Bookmark7 komentarjev
Komentiraj

Tadeja in Mic, vidim, da uživata na polno in upam, da bosta pri tem vztrajala do konca letošnjih počitniških oz. dopustniških dni.

Vati

avtor: Vati 5.08.2009 @ 17:37

Se pridružujem Vatiju

avtor: Ata Mišo 6.08.2009 @ 11:15

Hej hoj… kako je bilo fino prebrat vse te besede, pogledat slike, … =)

Moram ti povedat, se sem se imela na dopustu prav fletno =)), ko le ne bi minilo tako hitro.

Aja, še to. Ker na faksu ful poudarjajo, da je zadnji čas, da prevzememo nove digitalne identitete, sem jo kar jaz namesto tebe. Tako, da za dostop na e-studenta 3g, me boš morala poklicat za uporabniško ime in geslo. Ups =), haha.

Vidim, da se imata izjemno in mi je žal za vaju, da bosta le končno prišla nazaj =)))). Komaj čakam!!! Že mata prevoz iz Graza? =)

lp!

avtor: Urška 7.08.2009 @ 13:46

HI golobčka, priznam, me je bilo zelo strah za vaju, sem se križala in molila ves čas.Me veseli, da sta se imela super, vrjamem, da vama je težko , ker je zaenkrat tega potepanja na drugem koncu “sveta” konec , pa da ne bosta vsa v solzah prišla domov, vama priporočam, da vzameta ustno harmoniko v roke in si zašpilata: TU JE MOJ DOM , TU JE SREČA DOMA……. :)
lep pozdravček!

avtor: A.K. 12.08.2009 @ 09:38

Za vse tiste, ki še ne veste, pa bi »morali« vedeti…: Tadeja, Mic, Lucija, Mirjam, Mojca, Špela, Tijana, Simona in »In Simona« lebdijo ta trenutek nekje med Jakarto in Londonom oz. Jakarto in Münchnom. »Münchenčanke« bi naj pristale na münchenskem letališču Franz Josef Strauß v sredo, 13.08. ok. 13.08 uri…, »Londončana« pa na Flughafen Graz dan kasneje, torej 14.08 ok. 14.08 uri… Kdaj in kako bodo prispeli Beno, Samo, nosači in pimpeki pa do tega trenutka še ni znano… Pustite se presenetiti…

Vati

avtor: Vati 12.08.2009 @ 23:54

Pripis: Mitja, po naključju sem srečal mamo Olgo in jo vprašal, kako kaj po tolikem času tvoje odsotnosti? V odgovor se mi je tokrat najprej prijazno nasmehnila, nato pa brez oklevanja dodala: »V redu! Važno je, da smo vsi zdravi!« Ata Mišo pa nič…

Vati

avtor: Vati 12.08.2009 @ 23:54

Hvala Vati =), se jih že veselimo!

ps. Tadeja, računam na vaju, da blog dokončata doma :P

avtor: Urška 13.08.2009 @ 17:25Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !